Archief - Groep 8 - Van de leerkracht
Ga terug naar het schooljaar van
Kerst in groep 8
Door: Juf Lianne21-12-2018
Vandaag hebben we het kerstontbijt gehouden, ook in groep 8. We hebben heerlijk gegeten en het was onwijs gezellig, net als de spelletjesochtend die we gehouden hebben. Fijne vakantie!


Blink Natuur les door fysiotherapeut!
Door: meester Richard13-12-2018
Vandaag hebben de kinderen een les gehad van een fysiotherapeut. Zij heeft de kinderen geleerd wat er zo belangrijk is aan sport en voeding. De kinderen hebben hun eigen sportschema gemaakt en eigen oefeningen bedacht. We hebben ervan genoten en er veel van geleerd!


Sinterklaas in groep 8
Door: meester Richard05-12-2018
Vandaag heeft de Koningin Julianaschool Sinterklaas gevierd. Iedereen in groep 8 heeft onwijs zijn of haar best gedaan een surprise voor een klasgenoot. Wat hebben jullie er een werk van gemaakt! De foto's spreken voor zich!


(S)Cool on wheels
Door: meester Richard23-11-2018
We hebben bijzonder bezoek gehad! John kwam bij ons langs om ons te laten zien wat het betekent om te leven en te sporten met een handicap. Eerst hebben we gehoord hoe John een dwarslaesie kreeg, daarna leerden we hoe een beperking je leven kan veranderen en dat je prima kunt sporten met een beperking. Dat laatste hebben we zelf uitgeprobeerd tijdens een potje rolstoelracen, rolstoelestafette en rolstoelbasketbal. John, bedankt voor deze bijzondere ochtend!


Instructiefilmpje voor Anglia (gr. 6/7/8)
Door: Juf Marit17-10-2018
De leerlingen uit groep 6, 7 en 8 die zich aangemeld hebben voor Anglia, krijgen voor de herfstvakantie de werkboeken mee naar huis. Gaat uw kind voor het eerst met Anglia werken? Kijk dan even naar dit filmpje waarin meester Richard haarfijn uitlegt wat de bedoeling is.
 Have fun!


https://youtu.be/OY1lcu4W05A