Archief - Groep 5/6 - Van de leerkracht
Ga terug naar het schooljaar van
Werken aan het project
Door: Juf Kersti25-03-2019
voor het project denken we na over de uitvindingen die in de Gouden Eeuw zijn gedaan. Één van de uitvindingen is glas in lood. De kinderen mochten zelf een mooi raam ontwerpen.


Verjaardagsfeest juf Kersti
Door: Juf Kersti22-03-2019
Wauw! Wat waren de kinderen allemaal mooi gekleed en verkleed op mijn verjaardagsfeest! En wat hebben de kinderen leuke spelletjes met opdrachten bedacht. We hebben genoten van leuke toneelstukjes en een prachtig gezongen lied! De kinderen zijn erg druk geweest ter voorbereiding van dit feest! 
Wat een mooie cadeaus heb ik gekregen van de kinderen en de ouders! Heel hartelijk bedankt allemaal, ik ben heel erg verwend met al het moois!
Aan het einde van de morgen hadden we nog wat tijd voor een cirquitje met kapla, een woordzoeker maken of puzzel, een fruitprikker maken en op de chromebook. 
Al met al een feestelijke morgen! 
 


Spreekbeurten
Door: Juf Kersti06-02-2019
Wat hebben we genoten van alle spreekbeurten en wat deden de kinderen goed hun best! Hier nog een impressie.. 


Slakken hebben een deurbel
Door: Juf Kersti06-02-2019
Wat was dat leuk, een schrijfster in de klas! 
Ze vertelde veel over haar eigen werk en haar boeken. Ze heeft gedichten voorgelezen en daar mochten we op reageren. Uiteindelijk hebben we zelf ook een beginnetje gemaakt aan een gedicht.
De kinderen waren ademloos aan het luisteren en ze deden enthousiast mee :-)


Vriendenslinger
Door: Juf Kersti24-01-2019
Voor de scholendienst hebben we een hele mooie vriendschapsslinger gemaakt. 'Mijn vrienden en ik'. We hebben er echt iets heel moois van gemaakt!