Archief - Groep 4/5 - Van de leerkracht
Ga terug naar het schooljaar van
Verjaardag juf Vivian
Door: juf Vivian 15-04-2019
Vorige week woensdag vierde juf Vivian haar verjaardag in de klas. Eerst hebben we met elkaar in de kring gezeten, de juf kreeg veel leuke cadeautjes. Daarna hebben we lekker buiten gespeeld. Na de pauze kregen we een gastles van Kunst centraal. Toen de les voorbij was hebben we lekker gespeeld en geknutseld. Als laatste hebben we een film gekeken. Het was een leuke ochtend. 


Open ochtend voor opa’s en oma’s
Door: juf Vivian 04-04-2019
Vanmorgen kwamen de opa’s en oma’s kijken in de klas. Het was erg gezellig. De opa’s en oma’s hebben de kinderen goed geholpen. 


Bezoek aan de molen
Door: juf Vivian 02-04-2019
Vorige week zijn de kinderen van groep 4/5 op bezoek geweest bij de molen. De molenaar vertelde ons allerlei dingen over de molen. We mochten ook op de eerste verdieping kijken. 
 


Kanjertraining
Door: juf Vivian 11-03-2019
Tijden de les van kanjertraining moesten de kinderen een vertrouwensoefening uitvoeren.
In tweetallen liepen de kinderen op de gang. Een kind had zijn/haar ogen dicht en de ander zorgde ervoor dat degene met de ogen dicht door de klas kon lopen en nergens tegen aan botste. 


Gymles maandag 4 maart
Door: juf Vivian 11-03-2019
Vorige week hadden we een leuke gymles. In vak 1 speelden de kinderen een tikspel. In vak 2 moesten de kinderne rollen op een verhoogd vlak en in vak 3 speelden de kinderen hockeylummel.