Groep 4/5 - Van de leerkracht
Gymles maandag 13 mei
Door: juf Vivian 13-05-2019
Vanmorgen hadden we een leuke gymles. In vak 1 speelden de kinderen een spel met elkaar. In vak 2 moesten de kinderne proberen over het touwtje heen te springen en in vak 3 moesten de kinderen balanceren op de banken. 


Kunstweek
Door: juf Vivian 13-05-2019
Tijdens de kunstweek maakten de kinderen kennis met Corneille Guillaume Beverloo. Samen keken we naar mooie schilderijen die hij geschilderd heeft en bekeken we welke schildertechnieken hij gebruikte. Corneille wilden vooral kinderlijke schilderijen maken. De kinderen hebben zelf ook een mooi kunstwerk gemaakt in de stijl van Corneille.


Verjaardag juf Vivian
Door: juf Vivian 15-04-2019
Vorige week woensdag vierde juf Vivian haar verjaardag in de klas. Eerst hebben we met elkaar in de kring gezeten, de juf kreeg veel leuke cadeautjes. Daarna hebben we lekker buiten gespeeld. Na de pauze kregen we een gastles van Kunst centraal. Toen de les voorbij was hebben we lekker gespeeld en geknutseld. Als laatste hebben we een film gekeken. Het was een leuke ochtend. 


Open ochtend voor opa’s en oma’s
Door: juf Vivian 04-04-2019
Vanmorgen kwamen de opa’s en oma’s kijken in de klas. Het was erg gezellig. De opa’s en oma’s hebben de kinderen goed geholpen. 


Bezoek aan de molen
Door: juf Vivian 02-04-2019
Vorige week zijn de kinderen van groep 4/5 op bezoek geweest bij de molen. De molenaar vertelde ons allerlei dingen over de molen. We mochten ook op de eerste verdieping kijken.